You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

DESPRE NOIApeland la noi, veti beneficia de produse tipografice si servicii de print si publicitate la cel mai bun raport pret - calitate, care vor contribui la imbunatatirea imaginii dumneavoastra. Asiguram, contra cost, expeditia prin curierat rapid a produselor comandate oriunde in Romania si in Europa. 

Nicrias - print digital si offset este cea mai potrivita solutie pentru satisfacerea cerintelor dumneavoastra de materiale publicitare, carduri pentru diferite aplicatii, albume foto, personalizare de obiecte, fotoceramica decorativa si funerara, gravura mecanica si laser, imprimare 3D, carti in tiraj mic si produse de identificare (carduri de acces, ecusoane, legitimatii, permise) de o calitate ireprosabila la cele mai mici preturi. 

Asiguram servicii de print si publicitate complete, conceptie si realizare logo-uri, machetare computerizata, tehnoredactare, design pentru print, scanare si prelucrare profesionala de imagine, lucrari de editura, produse tipografice de cea mai buna calitate. 

Executam carti in tiraje oricat de mici, lucrari de diploma, caiete speciale, carti de colorat, carti personalizate pentru copii, carti speciale pentru prescolari, in tipar digital monocrom si policrom, brosate cu termoclei, coperta carton lucios, indosariate cu inele plastic sau spire metalice, coperti din vinil transparent sau plastifiate. Cartile sunt de regula realizate cu interior din hartie offset de 80g tiparita alb-negru sau color, la care se adaugă coperta din carton de 250g sau 300g lucios sau mat tiparita alb-negru sau color. Ca optiuni, pentru un aspect mai special, coperta se poate celofana (lamina) sau se poate tipări pe ambele fete, iar pentru minimizarea costurilor, se poate opta pentru o coperta colorata, tiparita doar cu negru. 

Albumele digitale profesionale (pagini rigide, coperti rigide, de inalta calitate) sunt disponibile in mai multe variante tehnice de realizare si dimensiuni. Albumele fotocarte sunt excelente ca si albume de absolvire, de evenimente, pentru petreceri, botezuri sau alte ocazii speciale. De asemenea acestea pot reprezenta sfarsitul perfect al unei vacante reusite. Folosim cea mai moderna tehnologie, fapt ce asigura realizarea unui album foto digital de inalta calitate la preturi accesibile.Va asiguram de calitatea ireprosabila a produselor noastre si va invitam sa urmariti oferta de albume fotocarte din sectiunea de promotii a site-ului. 

Un program de loializare a clientilor dumneavoastra prin carduri este un mijloc de marketing excelent pentru a va rasplati clientii fideli, dar si pentru a atrage altii noi. Special concepute pentru a recompensa clientii, solutiile de fidelizare prin carduri va pot informa si despre cum isi cheltuie clientii banii in magazinul dumneavoastra. Aceste informatii personalizate dau valoare campaniilor de marketing, programelor de relatii cu clientii dar si promovarii imaginii dumneavoastra. Urmariti oferta noastra de carduri in sectiunea de promotii a site-ului.